Valhalla Radio

Radio och nöjen på nätet

Radio i mobilen

Brukar du lyssna på musik i din MP3-spelare för att den är lätt och enkel att ha med sig? Det är lika enkelt att göra det i din iPhone om du har rätt tillbehör. Många löptränar med musik i öronen och det går hur bra som helst även med din iPhone om du sätter den i ett fodral på armen.Poängen med att använda din telefon är att du samtidigt kan bli nådd och att du kan använda dig av någon av alla träningsappar som finns. Dock måste man förstås inte nödvändigtvis vara motionär för att ha användning av ett sådant tillbehör och det går förstås lika bra att lyssna på webbradio från SR eller podcasts då man påtar i trädgården.Radio i telefon

Luriga lurar

iPhones egna lurar är egentligen inte särskilt bra för träning eller då du rör dig. Då är det bättre att skaffa lurar som sitter kvar även om du springer och hoppar.Det är å andra sidan inte alltid det passar med lurar på öronen. Man avskärmar sig och märker inte vad som händer runt omkring. Då passar en liten högtalare bättre. Små, lätta uppladdningsbara sådana finns som överför musiken eller radioprogrammet via bluetooth. Du kan ha telefonen i fickan och högtalaren på bordet, en riktigt fiffig lösning.

Bra att veta var man är

I iPhone-modellera 4 och 5 finns en förnämlig GPS som hjälper dig att hålla reda på var du är i hela världen. Ska du använda den funktionen i bilen är det bra med en hållare som ser till att du kan se displayen samtidigt som du har händerna fria för bilkörningen. Som sagt det finns ett stort utbud av tillbehör för iPhone.

posted by Rachael Lubowitz in Mobil and have Comments Off on Radio i mobilen