Valhalla Radio

Radio och nöjen på nätet

Podcasts om sport

photodune-5748800-sport-xsDet finns en djungel av podcast där ute nästan oavsett vilket ämne man söker på, men i ämnet sport är det helt klart fullt av många olika podcasts att välja mellan. Här kommer ett par förslag på podcast inom olika sporter.Alla podcasts nedan är bara förslag, tittar man runt lite själv kan man även hitta andra bra podcast, men dessa är några av de bästa inom var sitt område.

Fotboll

Sladjans Hörna – detta är en podcast från speljätten Betsafe som kretsar just kring fotboll och ger speltips för kommande matcher. Sladjan är en riktigt underhållande fotbollsanalytiker som varierar mellan att gå väldigt djupt i sina analyser och levererar de senaste nyheterna.Lundh – en podcast från Fotbollskanalen som tar in nya gäster varje dag, allt från legender inom sporten till sportreportrar och andra personer som nu är aktiva eller har varit aktiva inom sporten på ett sätt eller annat.

Tennis

Tennisbloggen – på Aftonbladet kan man följa Henrik Ståhl och Andreas Käck som han gräver ned sig i allt kring denna sport. Podcastens pilot kom ut 2012.

Ishockey

NHL-timmen – denna podcast kan man lyssna på genom att gå till Hockeysverige, podcasten lägger ned en hel del tid på att hålla sina lyssnare uppdaterad i allt som pågår i NHL och talar ofta om specifika händelser och tankar kring sporten.Viasats Hockey Podcast – kommer såklart från Viasat och är troligtvis en av de mest heltäckande podcasts inom sporten. Här finns det väldigt mycket att hämta från experter inom området.

Bandy

Bandyportföljen – Johan och Ole är de som håller i Bandyportföljen, de snackar naturligtvis en hel del om bandy och specifika spelare, men de går även över på annat intressant i sportvärlden. 

posted by Rachael Lundberg in Podcast and have Comments Off on Podcasts om sport