Valhalla Radio

Radio och nöjen på nätet

Podcasts om Apple-design

Apple är förmodligen ett av nutidens absolut främsta varumärken. Det finns nog ingen som undgått att fascineras av deras innovativa produkter och snygga designer. De kommer ständigt ut med nya förbättrade produkter och det råder ingen tvekan om att designen är en viktig del av deras image.Det diskuteras ständigt om deras produkter överallt på internet i form av allt från recensioner och forumsdebatter till podcasts. Att skapa podcasts må vara ett relativt nytt fenomen, åtminstone här i Sverige, men trots det så får man idag upp en hel uppsjö av resultat när man söker efter podcasts på nätet.headphones

Uppskattad Apple-design

Vad är det med Apple-produkternas design som användarna tycker så himla mycket om då? Jo, för det första så ser de ju oerhört lyxiga och stilrena ut. För de andra är de väldigt lätta och behändiga i storlek. Dessutom är det inte bara själva huvudprodukterna, dvs. iPhones, iPads och laptops, som har en snygg design utan även alla tillbehör har en väldigt genomtänkt och välutformad design som höjer värdet på produkterna. Ett exempel på ett väldigt uppskattat Apple-tillbehör är till exempel den smarta Macbook Pro-laddaren Magsafe som har en magnetisk strömanslutning. Skulle man råka snubbla över sladden då laptopen ligger på laddning behöver man inte oroa sig över att laptopen flyger i golvet. Det är innovativa produkter som denna laddare som gjort Apple till ett det populära varumärke det är idag.

Vart hittar man podcasts?

Idag hittar du podcasts så gott som överallt på nätet där det är möjligt att ladda upp ljud- eller videofiler. Oftast laddas de upp på sidor som iTunes. Där kan man enkelt ladda upp sin podd direkt via sin iPhone och göra det möjligt för andra iTunes-användare att lyssna på den. Ett exempel på en väldigt populär podcast som fokuserar mycket på design, och speciellt Apple-design, är Adventure In Design. Denna podcast är skapad av Mark Brickey och Billy Baumann och har fått riktigt bra kritik från lyssnare. Idag har de flera återkommande lyssnare.

posted by Rachael Lubowitz in Podcast and have Comments Off on Podcasts om Apple-design