Valhalla Radio

Radio och nöjen på nätet

Planera inför kommande vinter

Att planera inför vintern i god tid är alltid en bra idé. Planering kan behövas på många plan. Du behöver fundera över hur du ska fördriva tiden när vintern kommer, men även planera in projekt som du kanske behöver göra innan det blir för kallt.

Om du till exempel planerar ett större rivningsprojekt eller schaktningsprojekt på gården kan det vara väldigt klokt att få detta klart innan marken fryser. Klicka här för att redan nu begära in offert och planlägga projektet.

Ladda upp med musik och podcasts

När vintern väl anländer kanske du inte vill spendera lika mycket tid utomhus. Då är det viktigt att du fyller dagarna med något som gör dig glad. Ladda upp med spellistor och podcastavsnitt som du vill lyssna på när det är dags att mysa inomhus.

Samla gärna ett antal serier som du vill titta på också, så slipper du dagar då du inte har något att göra. Att hitta något att titta på eller lyssna på bör inte vara några problem. Om du är intresserad av vintersport har du dessutom en rolig tid framför dig. Du kan både utöva sporterna själv ute i den härliga snön, och titta på proffs när de tävlar på TV.

posted by Rachael Lundberg in Tips and have Comments Off on Planera inför kommande vinter