Valhalla Radio

Radio och nöjen på nätet

När företaget behöver större lokaler

Alla företag växer inte ut ur sina lokaler. Man kanske klarar sig gott med det man har. Andra företag växer så det knakar och behovet av större lokaler blir mer och mer påtagligt ju längre tiden går.

Det gäller att planera väl för detta och se till så att man har möjligheten att växa i sina nya lokaler. Oavsett vad man bedriver för verksamhet så är lokaler viktiga för företagets framgång. För den som arbetar så är ytan viktigt och det är inte en fördel att det är för trångt så man nästan sitter på varandra. Man behöver space för att må bra när man sitter och gör sitt jobb.

Innan ni ska flytta som företag i era nya lokaler så sätt ihop ett gäng som får planera detta på bästa sätt. Det är mycket som ska falla på plats och man vill inte att arbetet ska bli lidande när man flyttar. Om det finns olika avdelningar inom företaget så kan det vara bra att flytta avdelningsvis. Låt alla får säga sin mening i planeringen av er flytt. Alla ska trivas och för bästa flyt så är det en fördel att man är delaktig i flytten.

posted by Rachael Lundberg in Tips and have Comments Off on När företaget behöver större lokaler