Valhalla Radio

Radio och nöjen på nätet

Marknadsför er radiokanal med huvtröjor

Oavsett vilken typ av företag det handlar om är marknadsföring en viktig del. Det som är viktigt att komma ihåg är att marknadsföring kan se ut på många olika sätt. Annonser och liknande betald reklam är en del av det, men långt ifrån det enda sättet att marknadsföra ett företag.

Om ni har en radiokanal vill ni såklart att folk ska lyssna på er kanal. Då gäller det att göra ert varumärke, alltså namnet på radiokanalen, synligt. Ett sätt kan vara profilprodukter. Exempelvis kan ni som är anställda ha huvtröjor med namnet och frekvensen på er radiokanal. Huvtröjor kan beställas här om det är ett sätt ni vill prova.

Tävla ut huvtröjor

Det behöver inte vara ni själva som använder huvtröjorna. Ni kan även använda dem som vinster i en tävling exempelvis. Se då till att följa spellagen eller lotterilagen, beroende på vad det är för tävling. Ni kan också välja att dela ut ett gäng huvtröjor helt gratis, exempelvis om ni är med på en mässa eller liknande.

Våga tänk stort

När det kommer till marknadsföring är det viktigt att ni vågar tänka stort, och “outside the box”. Det är inte alltid de traditionella sätten fungerar bäst idag.

posted by Rachael Lundberg in Tips and have Comments Off on Marknadsför er radiokanal med huvtröjor