Valhalla Radio

Radio och nöjen på nätet

Lyssna på radio eller läsa bok – vem är du?

Det kommer nog inte som en förvåning att vi på Valhalla Radio är radiolyssnare i första hand. Radion följer med oss hela tiden, till exempel medan vi utför våra dagliga sysslor. Förut upplevdes musik och radio tillsammans men idag är det lättillgängliga och kan konsumeras mer. Du kanske känner igen dig i att ha lurarna på när du pendlar till jobbet?

Hur våra val kan påverka oss

Våra val i livet kommer påverka vårat humör. Upptempomusik för att göra dig gladare, en faktabok för att göra dig smartare, eller inredning som gör dig lugnare. Dina val kommer alltid vara lika speciella som du.

Tittar vi på böcker och radio är det sällan två personer kommer ha samma lista. När det gäller inredning däremot har vissa prylar en tendens att finnas överallt. Inredningen är såklart upp till dig, men på samma sätt som vi inte skulle lyssna på någon annans spellista ska vi inte heller ta över någon annans inredning. 

Nuförtiden är det även vanligare att vi arbetar hemifrån. Omgivningen ska vara bekväm, smidig och anpassad efter dina behov. Metro Mode har listat några tips på hur du kan inreda ditt hemmakontor på ett inspirerande sätt.

posted by Rachael Lundberg in Tips and have Comments Off on Lyssna på radio eller läsa bok – vem är du?