Valhalla Radio

Radio och nöjen på nätet

Brandsäkra både hem och studio

Att känna sig trygg i både hem och studio är viktigt. Vi vill inte behöva oroa oss för något, utan hemmet och arbetet ska vara ett ställe att slappna av på. Hemma ska du kunna spendera tid med familjen och i studion kunna fokusera på arbetet. Men plötsligt kan olyckan vara framme och då är det bäst att vara förberedd. Så agera i förväg och se till att brandsäkra redan nu.

Viktigt att tänka på när du brandsäkrar

Att skaffa rätt brandutrustning är en absolut nödvändighet och borde vara en självklarhet för alla. I ditt hem eller i din studio bör du ha en brandfilt, brandvarnare och brandsläckare. Glöm inte bort att ha brandsläckare på varje våningsplan och kontrollera den regelbundet. Du bör även ha en brandfilt och brandsläckare på varje våningsplan. En viktig sak som ofta glöms bort är vikten av att ha en planerad utrymningsplan om olyckan är framme.

Var uppmärksam på det här för att undvika brand

Det finns en del saker att vara extra uppmärksam på för att undvika att olyckan är framme. En stor bov i hemmet är elektronik som överhettas. Vi älskar alla att lyssna på radio och titta på TV. Men tänk på att alltid vara noga med att stänga av radio, tv och hushållsmaskiner.

posted by Rachael Lundberg in Uncategorized and have Comments Off on Brandsäkra både hem och studio