Valhalla Radio

Radio och nöjen på nätet

Bra att tänka på när du köper en bostad

Att äga en bostadsrätt kan faktiskt vara ett billigare alternativ än att bo i en hyresrätt. En bostadsaffär är ofta en stor och viktig händelse i livet. Glädje och spänning kan blandas med nervositet och förvirring. När det är dags för ett fastighetsköp finns det flera saker som är värda att hålla koll på.

Få hjälp med juridiska frågor

För att hålla koll på både skyldigheter och rättigheter kan du ta hjälp av en bostadsjurist. En jurist kan hjälpa till med att svara på dina frågor kring dina rättigheter, samt vara till stor fördel genom att kunna ge råd kring vad ditt ansvar innebär. Att känna sig självsäker kring en bostadsaffär kommer att gynna dig. Ta hjälp av Hallqvists Advokatbyrå Bostadsjuristerna när du behöver rådgivning och vägledning i frågor som rör ditt bostadsköp.

Om du har upptäckt dolda fel kan du faktiskt ha rätt till prisavdrag. För att ta reda på vad som gäller finns det experter som kan hjälpa dig. Om oväntade händelser inträffar så kan du få rådgivning från bostadsjurister.

Glöm inte radion

Efter din bostadsaffär måste vi ju såklart tipsa om att du bör inreda ditt hem med en radio, för att få tillgång till både nyheter och musik, direkt i ditt nya hem.

posted by Rachael Lundberg in Tips and have Comments Off on Bra att tänka på när du köper en bostad